Verzekering :

De manege is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen. Als lid van Manege St-Hubert, bieden zij U een persoonlijke ongevallenverzekering aan bij de VLP waarbij zij als competitieve club zijn aangesloten. De manege heeft een Burgerlijke Aansprakelijkheidsverzekering.

 

Initiatielessen :

Voor onze nieuwe ruiters beginnen we met een initiatieles van een 30-tal minuten. De bedoeling hiervan is de ruiter een beeld te geven , maar ook de lesgever.

 

Onze allerbeginners :

Voor deze personen starten zij altijd met enkele longe-lessen. Dit omdat een goede basis toch zeer belangrijk is, ook voor de veiligheid van de ruiters. Na enkele longe-lessen kunnen ze verder in groep. Deze groepen zijn per zes en duren een uur.

 

Groepslessen :

Er zijn groepslessen voor zowel kinderen als voor volwassenen. Deze worden onderverdeeld in verschillende niveaus zodat iedereen blijft bijleren. Deze zijn beperkt tot 8 ruiters, zo blijft alles overzichtelijk en kunnen de lesgevers zich beter concentreren op elke ruiter. Gelieve steeds een half uur op voorhand aanwezig te zijn, zodat je zelf kan leren opzadelen en poetsen. Er zijn steeds lesgevers in de buurt om hiermee te helpen. De omgang met de paarden is uiteindelijk ook zeer belangrijk.

Copyright © 2009 [John Paternotte]. Alle rechten voorbehouden.  Herzien: 22 augustus 2010